• +31(0)652620399

  • Hoofdstraat 6 Bad Nieuweschans

  • info@sterkbelastingadvies.nl

Over Ons

STERK belastingadvies is een kantoor dat fiscaal juridisch advies geeft op het gebied van ondernemen in de breedste zin van het woord. Julian Sterk is de oprichter van STERK belastingadvies. Hij is fiscaal jurist en heeft ruim 14 jaar bij een groot landelijk advies- en accountantskantoor gewerkt en beschikt dan ook over uitgebreide ervaring en kennis. STERK belastingadvies richt zich met name op ondernemers alsmede op directeur- grootaandeelhouders en hun Bv’s.

Julian heeft een uitgebreid netwerk en werkt regelmatig samen met notarissen, advocaten en andere specialisten. Daarnaast heeft Julian een strategische samenwerking met OELE Belastingadvies.

Julian volgt de fiscale ontwikkelingen op de voet. Daarnaast is hij lid van het Register Belastingadviseurs. Het Register Belastingadviseurs is een beroepsvereniging dat hoge eisen stelt aan het lidmaatschap zoals het jaarlijks voldoen aan permanente educatiepunten om de fiscale kennis op peil te houden. Op deze manier wordt de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd.

© All Rights Reserved Sterk Belastingadvies